UA / RU
Підтримати ZN.ua

ГОРУ ЗАПРОПОНУВАЛИ ПРЕЗИДЕНТСЬКУ ЗАРПЛАТУ. АЛЕ БЕЗ ДАХУ НАД ГОЛОВОЮ І ХАРЧІВ

Якщо кандидатові в президенти США від Демократичної партії не вдасться обійняти пост глави американської держави, він зможе стати ведучим на одній з радіостанцій Лос- Анджелеса...



Якщо кандидатові в президенти США від Демократичної партії не вдасться обійняти пост глави американської держави, він зможе стати ведучим на одній з радіостанцій Лос- Анджелеса.

Як передає агентство ЕФЕ, в четвер керівництво радіостанції «790 КАВС» запропонувало Альберту Гору брати участь разом з ведучим Альбертом Рентелом у спільній програмі «Шоу Ела й Ела».

При цьому кандидатові від Демократичної партії запропонували зарплату, яка дорівнює президентській: близько $200 тис. Проте керівництво радіостанції зазначає, що, на відміну від умов роботи в Білому домі, А.Гору не буде надано апартаментів і харчування.

Штат Каліфорнія, де міститься Лос-Анджелес, дуже підтримав кандидата від Демократичної партії на виборах президента США. У ході голосування за А.Гора віддали свої голоси 73% виборців, тоді як за республіканця Джорджа Буша — 22% жителів штату.