UA / RU
Підтримати ZN.ua

Закордонний округ до виборів готовий

Підготовка до другого туру президентських виборів у закордонному виборчому окрузі відбувається за графіком, повідомили в четвер у Міністерстві закордонних справ України...

Підготовка до другого туру президентських виборів у закордонному виборчому окрузі відбувається за графіком, повідомили в четвер у Міністерстві закордонних справ України.

У повідомленні, розміщеному на сайті відомства, наводяться слова заступника міністра закордонних справ, глави комітету з організації підготовки та проведення президентських виборів в Україні Олександра Купчишина, відповідно до яких МЗС України, за дорученням міністра Петра Порошенка, вживає всіх заходів для підготовки та проведення повторного голосування 7 лютого 2010 року в закордонному виборчому окрузі з дотриманням термінів, передбачених законодавством.

МЗС інформує, що, згідно з відповідними постановами ЦВК, у закордонному виборчому окрузі створено 113 виборчих дільниць і стільки ж дільничних виборчих комісій, у складі яких працюють 1592 особи.

Найбільшу кількість закордонних виборчих дільниць створено на території Росії, Німеччини, США, Польщі, Італії та Іспанії.