UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЯНУКОВИЧ ПОКАРТАВ ОПОЗИЦІЮ

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович критикує опозицію за відмову від підписання договору про співробітництво з Кабінетом міністрів...

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович критикує опозицію за відмову від підписання договору про співробітництво з Кабінетом міністрів.

«Хоч би якими були причини, що змусили народних депутатів, які залишилися в меншості, відмовитися від підписання договору з урядом, я вважаю, що вони повинні усвідомлювати наслідки свого вибору», — заявив В.Янукович у п’ятницю на спільній нараді уряду та керівників фракцій і груп парламентської більшості, присвяченій обговоренню нового договору про співробітництво Верховної Ради і Кабінету міністрів.

За словами прем’єра, опозиція «усвідомлено дистанціювалася» від участі в керівництві країною.

«Депутати більшості обрали активну й відповідальну позицію, взявши на себе повну відповідальність за реальну, частіше невдячну, повсякденну роботу. Ті ж, хто, покурюючи збоку, юродствує і критикує владу, всіляко ганьбить парламентську більшість, повинні пам’ятати, що несуть свою частину відповідальності за бездіяльність, огульну марну критику, стоячи осторонь державних справ у цей непростий для більшості наших громадян час», — підкреслив він.