UA / RU
Підтримати ZN.ua

В очікуванні віз

Заступник глави секретаріату президента Марина Ставнійчук фактично підтвердила інформацію про те, що багато заступників керівника президентського секретаріату з приходом нового глави подали заяви про звільнення...

Заступник глави секретаріату президента Марина Ставнійчук фактично підтвердила інформацію про те, що багато заступників керівника президентського секретаріату з приходом нового глави подали заяви про звільнення.

«Тут питання не в позиції заступників, а в тому, щоб новий керівник секретаріату мав можливість вирішувати кадрові питання і готувати пропозиції президенту так, як вважає за необхідне», — сказала вона в ефірі «5 каналу» у четвер увечері.

На запитання, як оновиться секретаріат президента, вона відповіла, що це вирішуватиме президент, а формуватиме пропозиції глава секретаріату Віра Ульянченко.

«Але для мене очевидно, що питання кадрового оновлення секретаріату президента не відкладатимуться в довгу шухляду», — завершила вона.

Ще один заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин також написав заяву про відставку, мотивуючи це небажанням працювати в команді В.Ульянченко.

27 травня президент підписав заяву про звільнення Романа Безсмертного з посади заступника глави секретаріату президента. Сам Р.Безсмертний пояснив, що подав у відставку за власним бажанням, оскільки політрада партії «Народний союз «Наша Україна» затвердила його на посаді в.о. голови центрального виконкому політичної партії.