UA / RU
Підтримати ZN.ua

У виборчого процесу — критичні дні

Заступник глави секретаріату президента України Марина Ставнійчук заявляє про настання критичного моменту для організації проведення дострокових парламентських виборів, призначених на 7 грудня...

Заступник глави секретаріату президента України Марина Ставнійчук заявляє про настання критичного моменту для організації проведення дострокових парламентських виборів, призначених на 7 грудня.

«Я думаю, що сьогодні і до кінця тижня вже справді критичні дні в частині організації виборчого процесу», — сказала М.Ставнійчук в інтерв’ю журналістам у п’ятницю в Києві.

Вона висловила упевненість у тому, що президент і далі діятиме «абсолютно конституційно і законно при вирішенні всіх питань, пов’язаних із виборчим процесом».

Відповідаючи на запитання про те, чи буде перенесено дату дострокових парламентських виборів, М.Ставнійчук сказала: «Подивимося... я думаю, що для виборчого процесу є критичними ті дні, що залишилися до неділі. Подивимося, як розвиватимуться події... це визначальний термін».

Вона зазначила, що це критичний момент для початку створення окружних комісій, для початку фінансування виборчої кампанії.