UA / RU
Підтримати ZN.ua

Тихонов образився на Ахметова

Народний депутат від Партії регіонів Віктор Тихонов украй різко відреагував на критику з боку одн...

Народний депутат від Партії регіонів Віктор Тихонов украй різко відреагував на критику з боку однопартійця Ріната Ахметова, який звинуватив Тихонова у надмірному захисті власних інтересів і порівняв із «гончим псом».

Віктор Тихонов упевнений, що Рінат Ахметов перейшов межу допустимого в дискусії, і подальші рішення в конфлікті прийматиме вже керівництво Партії регіонів.

«Це вже перебір, — заявив Тихонов у коментарі «Дзеркалу тижня». — Я вилітаю через півгодини. Завтра о дев’ятій зустріч із Януковичем. Якщо лідер не стане на мій захист, я захищатиму себе сам».

При цьому екс-голова Луганської обласної ради Віктор Тихонов вважає, що від заяв Ріната Ахметова страждає не тільки він особисто, але й виборці з Луганської області, що підтримують його.

«Врешті-решт, мова зараз не про мене. Про Луганщину», — впевнений Віктор Тихонов.

За інформацією «ДТ», у п’ятницю, 15 травня, він впродовж п’яти годин чекав зустрічі з лідером ПР Віктором Януковичем, але зустріч так і не відбулася.

Докладніше читайте у статті Інни Ведерникової «Віктор Тихонов: «Якщо лідер не встане на мій захист, я захищатиму себе самого» у свіжому номері «ДТ».