UA / RU
Підтримати ZN.ua

СКЛАВШИ ІСПИТИ, ЗА КОРУПЦІЄЮ НЕ ПЛАЧУТЬ...

Президент України Леонід Кучма віддав доручення щодо вжиття негайних заходів по припиненню хабарництва та корупції в навчальних закладах країни...

Президент України Леонід Кучма віддав доручення щодо вжиття негайних заходів по припиненню хабарництва та корупції в навчальних закладах країни.

Як повідомляє в п’ятницю прес-служба Президента, у дорученні, зокрема, звертається увага Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України на вкрай незадовільну роботу правоохоронних органів, насамперед спеціальних підрозділів, по боротьбі з хабарництвом і корупцією в навчальних закладах і пропонується вжити скоординовані заходи, спрямовані на запобігання і викриття фактів хабарництва і притягнення винних до відповідальності.

Глава держави зобов’язав Кабінет міністрів і Міністерство освіти й науки України забезпечити розгляд на засіданні уряду стан організації вступних іспитів і екзаменаційних сесій у навчальних закладах і вжити термінових заходів щодо посилення відповідальності їхніх керівників і викладачів за одержання незаконної винагороди.

Державному комітету телебачення та радіомовлення України запропоновано поінформувати населення про результати проведеної роботи через ЗМІ.