UA / RU
Підтримати ZN.ua

Шукає тільки міліція

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що МВС володіє інформацією, яка могла б допомогти розслідуванню отруєння президента Віктора Ющенка...

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що МВС володіє інформацією, яка могла б допомогти розслідуванню отруєння президента Віктора Ющенка. «У нас є одна зачіпка, що нині розробляється. Це перехоплений лист одного з затриманих і обвинувачуваних у серійних убивствах, у якому злочинець, описуючи якісь події, згадує про отруєння кандидата в президенти Віктора Ющенка й додає деякі деталі», — сказав він в інтерв’ю «Коммерсант-Украина».

На запитання, чи обвинувачується ця людина в замаху на Ющенка, міністр відповів, що він просто «висловлює свою точку зору на цей інцидент». «І те, що він згадує про це у своєму листі, представляє для нас інтерес і додає деякі деталі», — додав він. Водночас Луценко відзначив, що останнім часом МВС, СБУ і Генпрокуратура практично не співробітничають у розслідуванні справи отруєння Ющенка. «У перші місяці роботи ми практикували спільні засідання з генпрокурором, міністром внутрішніх справ і главою СБУ. На них ми оперативно взаємодіяли по резонансних справах, зокрема, й по Гонгадзе, і по отруєнню президента. Та через місяць ця практика припинилася», — сказав він.