UA / RU
Підтримати ZN.ua

ПРИУРОЧЕНА ТРАГЕДІЇ У ЛЬВОВІ СЕСІЯ ОБЛРАДИ НЕ ВІДБУЛАСЯ

Сесія Львівської обласної ради, приурочена трагедії на аеродромі «Скнилів», у п’ятницю не відбулася через відсутність кворуму...

Сесія Львівської обласної ради, приурочена трагедії на аеродромі «Скнилів», у п’ятницю не відбулася через відсутність кворуму.

Як передає кореспондент агентства «Інтерфакс-Україна», перед початком засідання в залі зареєструвалося 32 депутати з 81.

За словами заступника голови облради Андрія Парубія, представники фракцій «Ділова Львівщина» і «Соціальна справедливість» відмовилися брати участь у цій сесії, ініційованій фракцією «Наша Україна», вважаючи, що засідання більше має на меті політичні мотиви, ніж прагнення прояснити обставини і причини трагедії 27 липня.

У зв’язку з відсутністю кворуму, депутати облради вирішили провести збори спільно з депутатами Верховної Ради й у результаті створити тимчасову комісію для повного вивчення причин та наслідків львівської трагедії. Вони також заслухали інформацію глави обладміністрації Мирона Янківа та мера Львова Любомира Буняка.