UA / RU
Підтримати ZN.ua

Інвентаризація «Власності народу»

Кабінет міністрів України на засіданні у четвер прийняв у цілому програму «Власність народу», що стосується приватизації і сфери управління державною власністю...

Кабінет міністрів України на засіданні у четвер прийняв у цілому програму «Власність народу», що стосується приватизації і сфери управління державною власністю.

Як повідомила прем’єр-міністр Юлія Тимошенко на прес-конференції після засідання Кабміну в четвер, у програмі сформовано підхід до упорядкування системи держвласності.

За словами прем’єра, документ, зокрема, передбачає повну інвентаризацію державної і комунальної власності, а також припускає «законодавче упорядкування приватизації». Вона зазначила, що цей процес було призупинено і його «потрібно відновити, проте на зовсім іншому якісному рівні».

Уряд також розглянув законопроект про зміни й доповнення у законі про банкрутство, розповіла прем’єр, зауваживши, що законопроект передбачає «зовсім інші спеціальні процедури, які не дозволять шляхом банкрутства руйнувати державну власність».