UA / RU
Підтримати ZN.ua

Досить, натрудилися...

Народний депутат Ігор Шаров, який очолював фракцію «Трудова Україна» і вийшов із неї, заявляє про розбіжності в поглядах із партійним керівництвом...

Народний депутат Ігор Шаров, який очолював фракцію «Трудова Україна» і вийшов із неї, заявляє про розбіжності в поглядах із партійним керівництвом.

Про це повідомляє служба народного депутата.

«Вважаю, що я виконав усі взяті на себе зобов’язання перед фракцією. Крім того, я не маю морального права тиснути на подальший вибір народних депутатів. Не приховую, що з певних моментів розвитку партії та фракції в мене є розбіжності в поглядах із лідером «Трудової України» Сергієм Тігіпком. Але я завжди відкритий до конструктивного діалогу», — сказав І.Шаров.

Він підкреслив: «парламентська фракція політичної партії «Трудова Україна» протягом багатьох років підтримувала Президента України Леоніда Кучму, вона була монолітною і впливовою силою». «Нині завершується епоха в історії країни, коли державу очолював Кучма. Не існує вже парламентсько-урядової коаліції», — вважає він.

Як повідомлялося, у п’ятницю із фракції «Трудова Україна» вийшли відразу 10 народних депутатів. Тепер у фракції залишилися 20 депутатів.