UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЛІКВІДАТОРА ПРИЗНАЧЕНО, ПРЕТЕНЗІЇ ПРИЙМАЮТЬСЯ

Агентство з питань банкрутства, призначене ліквідатором збанкрутілого банку «Україна», з четверга почало приймати претензії кредиторів...

Агентство з питань банкрутства, призначене ліквідатором збанкрутілого банку «Україна», з четверга почало приймати претензії кредиторів. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Відповідно до оголошень, що з’явилися того дня в пресі, кредитори зможуть протягом місяця зв’язатися з ліквідаційною комісією телефоном у Києві: 244-15-77 або письмово за адресою: 01025, Київ, провулок Рильського, 10.

Як відомо, постанова Національного банку про відкликання в банку «Україна» ліцензії на проведення банківських операцій набула чинності з 16 липня.

Банк «Україна» входив у вісімку найбільших вітчизняних банків. Його валюта балансу на 1 квітня становила 4,5 млрд. грн., обсяг кредитного портфеля — 1,37 млрд. грн. Оплачений статутний капітал — понад 70,3 млн. грн. У банку 1,7 млн. вкладників — фізичних осіб, причому обсяг їхніх вкладів становив близько 284 млн. грн. До того ж було вкладів юридичних осіб на 304 млн. грн.