UA / RU
Підтримати ZN.ua

Загроза вибуху: Словаччина закрила два аеропорти

У Братиславі про загрозу не повідомляли.

У словацьких містах Кошице та Попрад закрили аеропорти. Причиною є повідомлення про вибухівку, наразі поліція перевіряє обʼєкти, повідомляє Aktuality.

"Після повідомлення про загрозу вибуху будівлю термінала аеропорту Кошице евакуювали. У ці моменти проходить піротехнічний огляд аеропорту. Найближчий рейс до Лондона, запланований на 09:55, ймовірно, буде затриманий", – повідомили вранці в аеропорту Кошице.

Зазначається, що у Кошице завершили піротехнічні заходи. Проте вони тривають в аеропорту Попрад-Татри, де відбулась евакуація пасажирів.

Читайте також: "Замінування всіх шкіл Києва": у КМВА розповіли про результати перевірки

Аеропорт Братислави не повідомляв про загрозу вибуху, зазначають журналісти.

Нагадаємо, раніше евакуювали кілька державних будівель у США через загрози вибуху. Погрози надійшли до столиць штатів Коннектикут, Джорджія, Кентуккі, Мічиган, Міссісіпі та Монтана. Поліція оглянула будівлі та не повідомила про виявлення жодної вибухівки чи підозрілого обладнання.

Також восени минулого року київські правоохоронці отримали повідомлення про замінування всіх вокзалів столиці та деяких медзакладів. У результаті перевірок інформація не підтвердилась.