UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Німеччині випустили з-під варти підозрюваного у вбивстві біженця з України

У Німеччині відпустили з-під варти підозрюваного у вбивстві. 26-річного українця заарештували через день після того, як у притулку для біженців у Ростоку помер від серйозних поранень 46-річний чоловік, також з України.

Читайте також: В Європу приїздять у пошуку притулку найчастіше громадяни трьох країн – Євростат

Прокуратура Ростока зазначила, що обставини, за яких було знайдено загиблого, вказують на ймовірність вбивства. Охоронець закладу, який зателефонував до поліції після того, як виявив тіло, викликав швидку, але все було марно: лікарю залишилось тільки констатувати смерть людини.

Читайте також: Вбивство Українки в Німеччині: поліція заарештувала підозрюваного

Заарештованого наступного дня чоловіка залишили під вартою лише на день: хоча розслідування продовжується, прокуратура зауважила, що термінових підстав затримувати підозрюваного немає. Про це йдеться у спеціальному прес-релізі прокуратури і поліції міста Росток.

На жаль, це не перше вбивство українських біженців у німеччині. Великий резонанс раніше викликало вбивство двох молодих спортсменів - баскетболістів  Артема Козаченка та Володимира Єрмакова. Ще раніше було вбито двох поранених військових на реабілітації, бабусі та матері новонародженої дитини з метою заволодіння дитиною, а також 9-річної дівчинки Валерії. І це тільки цього року.