UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Це справа України – як захищати власну територію" – у німецькому уряді відмовилися давати оцінки діям ЗСУ

Берлін взяв до уваги останні події та дуже уважно слідкуэ за всім, що відбувається.

Представниця пресслужби Федерального уряду ФРН Крістіне Гоффманн на брифінгу в Берліні, відповідаючи на прохання прокоментувати ставлення до стратегії і тактики ЗСУ останніх днів, зокрема ударів по окремих об’єктах на території РФ заявила, що вони не оцінюватимуть дії ЗСУ. Про це повідомляє Укрінформ.

"Це є справою України – як захищати власну територію і як боронитися проти цієї незаконної російської агресії. Оцінювати це – не наша справа. Ми підтримуємо Україну в її оборонній боротьбі проти російської агресії", – зазначила представниця уряду.

Читайте також: Москву атакували бойові дрони – мер Собянін

За її словами, в Берліні взяли до уваги останні події та дуже уважно слідкують за всім, що відбувається, але не збираються давати оцінок тому, як Україна веде війну.

Нагадаємо, видання Bloomberg із посиланням на офіційного представника Парижа повідомляло, що Франція підтримує право України на самооборону в протистоянні російському вторгненню, але вважає, що нашим військам не варто застосовувати отримані в якості допомоги французькі озброєння для атак по території РФ.