UA / RU
Підтримати ZN.ua

Стрілянина у Гамбурзі: вбито щонайменше 7 парафіян церкви Свідків Єгови

Зловмисників шукають.

У четвер, 9 березня, ввечері у німецькому Гамбурзі сталася стрілянина, в результаті якої загинули щонайменше семеро людей. Про це повідомляє Bild.

Повідомляється, що невідомий чи невідомі відкрили вогонь по парафіянах у церкві Свідків Єгови у районі Альстердорф. Сім людей загинули, є багато поранених.

У поліції говорили про масштабність ситуації. Населення було попереджено про "надзвичайну небезпеку" через додаток для оповіщення про стихійні лиха.

Згідно з інформацією Bild, поліція наразі класифікує цей акт як злочин у стані афекту та закликала людей уникати району теракту. "Телефонуйте тільки в разі крайньої необхідності, щоб не допустити обриву ліній зв'язку", – цитує видання місцеву поліцію.

Представник поліції також сказав: "Ми отримали телефонні дзвінки близько 21:15 про те, що там пролунали постріли"

Поліцейські, що знаходилися неподалік, кинулися до церкви, навіть почули ще один постріл, коли входили в будівлю! За інформацією BILD, вони знайшли сьоме тіло на верхньому поверсі.

Мер Гамбурга Петер Ченчер написав у Твіттері: "Новини з Альстердорфа шокують. Мої найглибші співчуття родичам загиблих. Екстрені служби працюють на повну потужність, щоб притягнути винних до відповідальності і з'ясувати обставини".

Нагадаємо, у четвер, 9 березня, в Тель-Авіві палестинець відкрив стрілянину та поранив трьох людей.