UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російські війська намагалися відбити втрачені позиції під Урожайним

У ворога не вдалося досягнути цілей.

На Шахтарському напрямку росіяни безуспішно намагались відновити втрачене положення в районі Урожайного Донецької області. Про це об’єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку повідомляє у Фейсбуці.

Протягом минулої доби, 12 серпня, ворог завдав 22 авіаційні удари, провів 27 бойових зіткнень, здійснив 744 обстріли, застосовуючи танки, реактивні системи залпового вогню та ствольну артилерію, ідеться у повідомленні.

Читайте також: Війська РФ масовано обстріляли Херсонську область з артилерії: загинула вся сім'я

Залишається високою загроза застосування росіянами ракетного озброєння та безпілотних літальних апаратів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на всій території України.

На Авдіївському напрямку під щільним вогнем ворожої авіації та артилерії українські захисники продовжують стримувати наступ російських військ в районі Авдіївки Донецької області.

Артилерійських обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів, серед них Авдіївка, Сєверне, Нетайлове, Невельське, Карлівка Донецької області.

Раніше повідомлялося, що російські війська у неділю, 13 серпня, з артилерії обстріляли житлові квартали Херсона. Є загиблі та поранені.