UA / RU
Підтримати ZN.ua

Орбан анонсував "ще більше несподіваних зустрічей" після візиту до Москви

За його словами, це може відбутися вже наступного тижня.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в інтерв’ю Роджеру Кьоппелю – головному редактору швейцарського сайту та тижневика Die Weltwoche заявив, що протягом наступних днів може відбутися "ще більше несподіваних зустрічей" після його візиту до Москви.

Орбан охарактеризував, як "надзвичайний" факт переговорів з Путіним, "хоча б тому, що ви можете собі уявити, що він контролює".

"Ви згадали про боєголовки, але є ще територія, населення і величезні природні ресурси, які вони мають. Тож це справжня імперія. Одна людина керує справжньою імперією", – зазначив глава угорського уряду.

Він також наголосив, що поїздка до Путіна організовувалась в умовах надзвичайної секретності. Політик підкреслив, що тримав її в секреті "скільки міг".

За його словами, "подібні несподівані зустрічі" можуть відбутися наступного тижня, однак не уточнив, з ким.

Читайте також: Фракція Орбана отримала достатню підтримку, аби стати групою у Європарламенті — Politico

Нагадаємо, у своєму щоденному звіті роблять аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) повідомляв, що угорський прем'єр-міністр Віктор Орбан, імовірно, хоче змістити увагу Заходу на можливі перемовини між Україною та Росією щодо припинення бойових дій, проте його зусилля спрямовані на підрив підтримки України від європейських союзників.