UA / RU
Підтримати ZN.ua

Німецька поліція знайшла тіло матері вбитої українки: що відомо про злочин

Наразі ще немає результатів розтину.

У рибальському озері поблизу німецького міста Бад Мінгольсгайм (район Карлсруе) водолази знайшли тіло жінки. Тест ДНК показав, що це мати вбитої 27-річної українки, тіло якої знайшли два тижні тому, пише видання Bild з посиланням на дані поліції і прокуратури.

Після виявлення тіла дочки, спеціальна комісія кілька днів шукала 51-річну жінку. До пошуків також залучали водолазів. За наявною на даний момент інформацією, поліція припускає, що мама українки Маргарити також померла насильницькою смертю. Результатів розтину ще немає.

Читайте також: Суд присяжних визнав Гутьєррес Рід винною у вбивстві українки на знімальному майданчику

У вбивстві підозрюють 44-річного німця та його 43-річну дружину-росіянку. Вони зараз перебувають під вартою. Правоохоронці припускають, що затримані вбили Маргариту та її матір Марину, щоб заволодіти п'ятитижневою дитиною українки.

За версією слідства, вони вбили бабусю ввечері 6 березня, а матір дитини - кількома годинами пізніше.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що біля німецького міста Гоккенгайм на дамбі річки Рейн знайшли тіло зниклої безвісти 27-річної української біженки. Тіло загиблої виявив перехожий, який прогулювався берегом річки.

Повідомлялося, що вона, її донька та мати перебували в притулку для біженців у районі Рейн-Неккар. 

Згодом новонароджену дитину знайшли живою і неушкодженою. Правоохоронці провели тест ДНК який показав що це донька вбитої.