UA / RU
Підтримати ZN.ua

Франція продовжить робити все, що в її силах, щоб Україна вистояла – Макрон

"Франція об'єднає зусилля з усіма своїми щирими партнерами, щоб побудувати міцний мир для України і для Європи".

Президент Франції Еммануель Макрон під час виступу на Генасамблеї ООН заявив, що Париж зробить усе можливе для того, щоб наша держава вистояла. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Франція продовжить робити все, що в її силах, щоб Україна вистояла, позбулася небезпеки і домоглася справедливості. Франція продовжить надавати їй необхідне обладнання для її оборони, разом зі своїми найближчими союзниками і партнерами буде підтримувати опір українського народу", – зазначив Макрон.

Французький лідер наголосив, що у спільних інтересах усіх країн, щоб "законні права України було відновлено якнайшвидше і щоб встановився справедливий і міцний мир".

"Франція об'єднає зусилля з усіма своїми щирими партнерами, щоб побудувати міцний мир для України і для Європи", – додав він.

Читайте також: Адміністрація Байдена не вражена планом перемоги від Зеленського – WSJ

Раніше ЗМІ повідомляли, що президент Франції Еммануель Макрон має рекордно низький рейтинг серед громадян з 2017 року і його моменту вступу на посаду. Зазначається, що 75% опитаних вважають, що Макрон не є хорошим президентом. Це є абсолютним рекордом його непопулярності.