UA / RU
Підтримати ZN.ua

Аварія на чеській залізниці: причіпні вагони до Чопа були всередині поїзда

На разі про поранених українців даних нема.  

Причіпні вагони до станції Чоп, які були у складі потяга Прага — Кошице чеської компанії RegioJet, що зазнав аварії в ніч на четвер, 6 червня, були в середині потяга. За попередньою інформацією, загиблих чи серйозно постраждалих серед пасажирів, які прямували до Чопа, немає, повідомила вранці «Укрзалізниця».

«Укрзалізниця тримає контакт із чеським оператором для максимальної допомоги пасажирам із подальшими пересадками. Деталі аварії уточнюються», - зазначили в компанії.

Також  українська компанія повідомила, що очікується  затримка поїзда RegioJet Прага — Перемишль, з якого більшість пасажирів пересаджуються на поїзди до України. 

В «Укрзалізниці» зазначили, що попри форс-мажор на чеській території компанія  працює над організацією перевезення пасажирів поїздів, які затримаються, до місць призначення.

Читайте також: В Україні кількість загиблих та травмованих в ДТП зросла на 27%

Близько опівночі в ніч на 6 червня у Чехії у місті Пардубіце зіткнулись пасажирський та вантажний потяги.  Четверо людей загинули,  десятки отримали поранення, зокрема і кілька дітей. На момент аварії у потягу було близько 300 пасажирів.