UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві відновили обладнання для водопостачання, але розгортають Пункти Незламності

У столичних будинках тиск в трубах скоро нормалізується.

На правому березі Києва відновили обладнання водопостачання, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко. Водночас через складну ситуацію в енергосистемі у місті розгортають Пункти Незламності.

«Енергетики та комунальні служби відновили роботу обладнання водопостачання на правому березі столиці. Протягом години тиск в житлових будинках вийде на оптимальні параметри», – повідомив Кличко.

Водночас очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко зазначив, що через складну ситуацію в енергетичному секторі та введення екстрених вимкнень світла у Києві вирішили розгорнути Пункти Незламності.

«Енергетики працюють аби повернути світло. Зберігайте спокій і будьте в укриттях до відбою повітряної тривоги», – додав Попко.

Читайте також: На Київщині та у Вінниці пролунали вибухи - триває масована повітряна атака на Україну, ракети летять на захід

 Нагадаємо, вранці 26 серпня російські терористи здійснили наймасштабніший за останній час комбінований удар по Україні за допомогою дронів та ракет різних типів. Під прицілом ворога була енергосистема, але є влучання також у цивільні об'єкти. У Луцьку пошкоджено багатоквартирний будинок, одна людина загинула, також є жертви у Запорізькій області й у Кривому Розі. Окрім цього, є влучання у Рівному, а також у Львівській, Харківській та Полтавській областях. Вибухи лунали й в інших регіонах.