UA / RU
Підтримати ZN.ua

Графіки погодинних відключень 11 червня почнуться з 14:00

Закінчаться відключення о 19:00

В “Укренерго” анонсували на 11 червня новий графік планових відключень. Стабілізаційні обмеження споживачів почнуться одразу після обіду – о 14:00. Завершаться обмеження незвично рано – о 19:00, говориться у повідомленні “Укренерго”.

Читайте також: Без світла: чому не завжди графіки збігаються з відключеннями електроенергії

Сьогодні, 10 червня, погодинні відключення діятимуть за чергами відключень з 16:00 до 22:00. Аварійні обмеження в Харкові енергетики скасували.

В ДТЕК уточнюють, що стабілізаційні відключення з 14:00 до 19:00 діятимуть для Києва, Київської, Донецької, Одеської, Дніпропетровської областей, які обслуговує компанія.

Раніше “Укренерго” запланувало з початком нового робочого тижня, 10 червня, по всій території України графік погодинних відключень для промислових та побутових споживачів. Нагадаємо, що в неділю, 9 червня, “Укренерго” вперше за тривалий час повністю відмовилось від планових або аварійних відключень. Причина стабільного енергозабезпечення – зменшення електроспоживання у вихідний день та відновлення роботи одного з енергоблоків АЕС після планово-попереджувальних робіт.