UA / RU
Підтримати ZN.ua

На укусі уругвайця Суареса заробили навіть у Норвегії

Букмекери ризикнули прийняти ставки на те, що Луїс Суарес на чемпіонаті світу в Бразилії буде не лише забивати голи, але і "хуліганити". В результаті, їм довелося розлучитися з десятками тисяч доларів.

Укус Луїса Суареса став радісною подією не тільки для тих, хто не хоче бачити збірну Уругваю на чемпіонаті світу у Бразилії.

На цій досить несподіваній і курйозній події зуміли заробити ті, хто знаходився далеко від бразильських футбольних полів.

Як повідомляє видання USA Today, норвезька букмекерська контора Betsson приймала ставки не тільки на результати футбольних матчів ЧС-2014, але і нестандартні події. Пам'ятаючи про витівки уругвайця Суареса в англійському "Ліверпулі", вони ризикнули і прийняли ставки на те, що він вкусить кого-небудь із суперників у матчах мундіалю. В цілому букмекери були близькі до того, щоб заробити, тим більше, що високий коефіцієнт 175,0 залучив більше сотні ставок.

Але в заключному поєдинку групового турніру, який став для нападника другим на ЧС і міг теоретично бути не останнім, він, як кажуть, зробив це. Томас Сюверсен похвалився, що поставив на витівку уругвайського форварда 32 норвезькі крони (близько 6 доларів), в результаті отримавши 5600 крон (близько 917 доларів), тобто за одну ставку він заробив понад 900 доларів чистими!

Повідомляють, що один із гравців поповнив свій бюджет 3300 доларів, а всього ставки зробили 167 осіб.

Нагадаємо, в матчі групового турніру квартету D між Італією і Уругваєм на 80-й хвилині Луїс Суарес під час штовханини у штрафному італійців вкусив Джорджіо К'єлліні, однак суддя залишив без уваги епізод, очевидно вважаючи, що італієць вирішив зайнятися акторською діяльністю. Проте трохи пізніше повтори показали факт укусу і ФІФА почало розслідування. У підсумку, Суарес отримав тривалу дискваліфікацію - відсторонення від футболу на чотири місяці, а також грошовий штраф у сумі 100 тисяч швейцарських франків (близько 110 тисяч доларів).

Уругвайські футбольні чиновники вже заявили про намір оскаржити занадто суворе рішення ФІФА, а ряд колишніх футболістів закликав команду бойкотувати матч 1/8 фіналу ЧС проти Колумбії. !zn

Читайте також:

Укус Суареса може коштувати йому втрати спонсорського контракту

Букмекери: можна поставити на "Руку Бога" Мессі і сльози Кріштіану Роналду