UA / RU
Підтримати ZN.ua

Марадону не хочуть пускати на матчі ЧС-2014 через критику ФІФА

Чемпіон світу-1986, а також колишній наставник збірної може потрапити під заборону ФІФА відвідувати вирішальні поєдинки ЧС-2014.

Чемпіон світу-1986 у складі збірної Аргентини Дієго Марадона позбувся права дивитися матчі ЧС-2014 з VIP-ложі, повідомляє Samba Foot.

Він відвідував кілька поєдинків турніру за запрошенням ФІФА. Проте організації не сподобався ряд критичних висловлювань на адресу федерації після того, як вона дискваліфікувала на 4 місяці уругвайця Луїса Суареса за укус Джорджо К'єлліні у матчі проти Італії (1:0).

Нагадаємо, Марадона виступив в одному з телешоу у футболці з написом "Луїсе, ми з тобою" та висловив підтримку своєму улюбленому форварду, якого вважає найкращим у світі на сьогоднішній день. Аргентинець як завжди не соромився, порівнявши ФІФА з мафіозною організацією.

Також примітно, що раніше Марадона не зміг потрапити на "Маракану" у стартовому матчі чемпіонату світу між Бразилією і Хорватією (3:1) через відсутність акредитації.

Зазначимо, що ранее Суареса підтримав навіть президент країни Хосе Мухіка, який зазначив, що італійці спровокували лідера збірної.

Нагадаємо, 4 липня за вихід до півфіналу ЧС-2014 посперечаються збірні Франції та Німеччини, Бразилії і Колумбії, а назавтра відбудеться протистояння Нідерландів і Коста-Ріки, а також Аргентини та Бельгії. !zn

Читайте також:

Експерта з Англії позбавили акредитації ЧС-2014 за те, що нею скористався вболівальник

Король футболу Пеле вважає справедливою дискваліфікацію уругвайця Суареса

Укус Суареса може коштувати йому втрати спонсорського контракту