UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вибираємо з розумом

Раніш усе було просто: кілька марок автомобілів вітчизняного виробництва, десяток моделей і абсолютно байдуже, де було куплено машину...

Автор: Владислав Сурнін

Раніш усе було просто: кілька марок автомобілів вітчизняного виробництва, десяток моделей і абсолютно байдуже, де було куплено машину. От і весь вибір. Нині зовсім інші часи — автолюбителям доступний широкий спектр якісних автомобілів. Вибирати є з чого.

Про надійність японських автомобілів Toyota знають усі. Автомобілі, які посідають багато років головні позиції в рейтингах надійності ADAC, нікого не можуть залишити байдужими.

Коли автомобільний ринок у нашій країні зростає не щодня, а щогодини, і мало не кожен мікрорайон Києва має автосалон, доводиться констатувати, що не всі з них відповідають своєму призначенню.

Можна скористатися стандартним рецептом: купувати автомобіль тільки в офіційного дилера, тобто той, який легально завезено в країну, гарантійні зобов’язання щодо ремонту якого будуть дотримані, а сервіс відповідатиме найвищим стандартам.

Але як відрізнити офіційного дилера від «сірого»?

Дизайн салонів мережі TOYOTA в усьому світі виконаний у єдиному стилі, який легко впізнати й запам’ятати — центральний вхід оформлено у червоно-сірих тонах. Обов’язковим також є наявність настінного сертифіката, який підтверджує належність салону до офіційної мережі. Безліч корисної інформації завжди можна отримати за телефоном (044) 537-54-54 Тойота Центр Київ або через Інтернет: www.toyota.com.ua.

TOYOTA завжди враховує місцеву специфіку, тож автомобілі для різних країн складають з безліччю конструктивних відмінностей. Неофіційно автомобілі зазвичай завозять в Україну зі США або країн Близького Сходу. Офіційний дилер пропонує машини, спеціально адаптовані до нашого клімату, підвіска — до наших доріг, а паливна система зможе функціонувати з нашим пальним. Ці нюанси дуже важливі при експлуатації, тому такі дрібниці вимагають особливої уваги. Пригадаємо дуже поширену історію середини 90-х, коли в придбаному автомобілі популярної марки, який привезли з Індії, не виявилося пічки...

Вартість автомобіля включає комплекс послуг, які ми отримуємо, ставши щасливим власником Toyota.

Офіційні представники Toyota пропонують багато додаткових послуг. Ось тільки три основні:

— трирічна гарантія від виробника (або 100 тис. км пробігу),

— сертифіковане технічне обслуговування,

— програма підтримки на дорогах — TOYOTA Assistance.

Гарантія від виробника непорівнянна з тією, що її вам запропонують поза офіційною мережею. Завод повністю відповідає за якість автомобіля (аж до можливості повернути його). Ввезення автомобіля в країну відбувається з дотриманням усіх юридичних норм, а дилер відповідає за цілість автомобіля з моменту, коли він зійшов з конвеєра, до передачі покупцеві.

Персонал на дилерських СТО проходить спеціальну підготовку за передовими методиками корпорації TOYOTA. Спеціальне устаткування, висококваліфікований персонал, технічна література, усе це дає змогу якісно й швидко проводити регламентне обслуговування й ремонтні роботи будь-якої складності. (Самостійно ремонтуючи свій перший автомобіль, автор часто стикався з рекомендаціями на кшталт «відкрутіть гвинт №222 з допомогою спеціального пристосування №222-13-32». Чи потрібно говорити, що таке приладдя купити було ніде, а зробити ремонт звичайним інструментом було дуже складно або взагалі неможливо. Тепер офіційні СТО оснащені всіма потрібними інструментами й устаткуванням для діагностики.) Склад оригінальних запчастин і витратних матеріалів поповнюється напряму від виробника, чого не можуть собі дозволити неофіційні продавці.

Вельми зручна програма «Рання пташка», яку надають клієнтові офіційного дилера. У разі потреби можна залишити автомобіль на паркувальному майданчику TOYOTA Центр Київ «Автосаміт», а ключі передати охоронцеві. Диспетчер зв’яжеться з вами в зручний для вас час, і після узгодження майстри розпочнуть ремонт.

Словом, ми купуємо не просто автомобіль, ми купуємо ще й послуги. Програма підтримки на дорогах TOYOTA Assistance — швидка допомога для вашого автомобіля. У будь-який час, у будь-якому місці в нашій країні або за кордоном вам допоможуть — порадою, швидким ремонтом, буксируванням на СТО, наданням тимчасової заміни, перегоном автомобіля після ремонту й багато чим іншим. Навіть у таких банальних випадках, як спущена шина чи втрата ключів, допомогу отримаєте завжди.

Усі ці переваги варті того, щоб при покупці автомобіля віддати перевагу офіційному салону. Після вручення ключів від жаданого автомобіля автосалон Toyota не прощається з вами, а продовжує співробітничати й надавати вам підтримку.

Модельний ряд офіційної мережі Toyota має у своєму розпорядженні автомобілі Auris, Avensis, Corolla, Camry, Yaris, Rav4, LandCruiser 100, LandCruiser 120.

Офіційна мережа Toyota представлена в Україні в містах Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса, Полтава, Сімферополь, Харків, Хмельницький.

Координати: «Тойота-Україна»
м. Київ, вул. Мечникова, 18, тел. (044) 492 70 00.