UA / RU
Підтримати ZN.ua

«УРС» просить Антимонопольний комітет розслідувати діяльність «УМЗ» і «Київстару»

Оператор мобільного зв’язку компанія «Української радіосистеми», що надає послуги під брендом «...

Оператор мобільного зв’язку компанія «Української радіосистеми», що надає послуги під брендом «Білайн», 21 березня звернулася до Антимонопольного комітету з проханням розслідувати діяльність операторів мобільного зв’язку — компаній «УМЗ» і «Київстар» на предмет дотримання конкуренції на ринку мобільного зв’язку, повідомляють «Українські новини» з посиланням на менеджера з питань зв’язків із громадськістю «Українських радіосистем» Ярослава Долгова.

«Ми просимо, щоб АМКУ звернув увагу на двох великих операторів, які встановлюють... найбільші на сьогодні вартості інтерконекту», — сказав Я.Долгов.

За словами керівника служби з питань зв’язків із громадськістю «Українських радіосистем» Ірини Леличенко, компанія 21 березня надіслала АМКУ лист. «Ми просимо АМКУ провести дослідження конкуренції на ринку мобільного зв’язку», — повідомила вона.

І.Леличенко не заперечує також можливості звернення до АМКУ інших учасників ринку.

Нагадаємо: 5 березня «Голден телеком», «Українські радіосистеми» («Білайн») і «Астеліт» (life:) заявили про завищення домінуючими операторами мобільного зв’язку — «УМЗ» і «Київстар» — тарифів на доступ до своїх мереж.