UA / RU
Підтримати ZN.ua

СПІЛКУЙСЯ ПО «МОБІЛЦІ» ЛИШЕ ЗА 47 КОПІЙОК НА ХВИЛИНУ!

«Київстар» знову звернув свій погляд на середньостатистичного українця як основного користувача послуг мобільного зв’язку...

Автор: Борис Макаров

«Київстар» знову звернув свій погляд на середньостатистичного українця як основного користувача послуг мобільного зв’язку. Провідний оператор мобільного зв’язку переконливо доводить, що мобільний зв’язок — це необхідність, тому оптимізує тарифи так, аби вони відповідали уявленням масового користувача про доступність його послуг. Тим самим «Київстар» знову підтверджує репутацію найдружнішого та найтурботливішого оператора мобільного зв’язку.

1 березня компанія «Київстар Дж.Ес.Ем.» запровадила цілком нову на мобільному ринку послугу, названу «Коло друзів». Тепер абоненти цього мобільного оператора можуть об’єднуватися в групи та спілкуватися між собою за спеціальним груповим тарифом на вихідні дзвінки — 0,47 грн. за хвилину! При цьому абонплата за користування цією послугою геть-чисто відсутня. На сьогодні це найдоступніші умови мобільного зв’язку серед національних GSМ операторів!

Максимальна кількість членів групи — сім абонентів. До неї можуть одночасно входити як нові, так і існуючі користувачі «Київстару»; причому як абоненти пакета передоплачених послуг «ACE&BASE», так і контрактні некорпоративні абоненти. До речі, стати абонентом «ACE&BASE» із 1 до 31 березня надзвичайно вигідно, адже при покупці стартового пакета цієї послуги за 99 гривень 75 із них відразу лягає на рахунок клієнта, а його покупка за 130 гривень додає до рахунку користувача відповідно 115 гривень.

Створити своє «Коло друзів» може кожен абонент (крім корпоративних — вони й так спілкуються за пільговими внутрішньогруповими тарифами). При цьому він автоматично стає так званим «адміністратором» групи. Можна приєднатися до вже існуючої групи, ставши просто «користувачем», або перейти з однієї групи в іншу. Вартість будь-якої з цих дій становить 10 грн. (включаючи ПДВ). Правда, у «адміністратора» «Кола друзів» більше прав — він може самостійно управляти складом своєї групи: додавати чи видаляти користувачів, передавати права «адміністратора» іншому користувачеві групи. (Докладніше про це можна дізнатися, зателефонувавши за безплатним номером 477).

Кожен абонент «Київстару», підключившись до цієї послуги, зберігає свій номер. А контрактний абонент може використовувати послугу «Коло друзів», зберігаючи всі переваги контрактного підключення: отримання щомісячних рахунків, додаткові послуги, які надаються лише контрактним абонентам (міжнародний роумінг, GPRS), крім того, зберігається абонентський стаж і абонент може користуватися знижками програми «КиївстарКлуб». Примітно, що послуга «Коло друзів» не акційна, вона діє на постійній основі.