UA / RU
Підтримати ZN.ua

е-Підприємець: в Мінцифрі розповіли про можливості нової послуги для бізнесу в Дії

Ключова відмінність – універсальність та скорочення часу на складання заяв

Для того, щоб підприємець отримав найважливіші цифрові послуги, можна скористатись одною онлайн заявою, а не витрачати час на складання та підтвердження великої кількості окремих цифрових або паперових документів. “Запускаємо комплексну послугу е-Підприємець у Дії”, – повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Як скористатись послугою е-Підприємець?

Комплексна цифрова послуга вже доступна на порталі Дія, тобто для доступу до всього її функціоналу необхідно працювати з персональним комп'ютером, ноутбуком чи іншим пристроєм, де є можливість працювати з веб-браузером.

Які послуги об’єднує е-Підприємець?

Сьогодні сервіс об'єднує 10 послуг, які є популярними серед бізнесу, що має статус фізичних осіб-підприємців і юридичних осіб зі статусом товариств з обмеженою відповідальністю, зокрема:

Також у переліку є технічні реєстраційні рішення, які можна тепер виконати без додаткового складання заяви:

Три послуги з інтегрованого переліку відповідають за фінансові активи та управління грошовими ресурсами бізнесу:

Послуги надаються як вже діючим ФОП чи ТОВ, так і тим, які тільки починають працювати.

Як отримати послугу онлайн через сервіс е-Підприємець?

Для того, щоб отримати відповідні послуги, можна скласти одну заяву та вибрати необхідну послугу з переліку. Для того, щоб заява запрацювала, необхідно зробити декілька кроків:

Обробка заяв може відбуватись від одного дня до декількох днів. “Результат надійде в особистий кабінет у розділ “Зверніть увагу” та на пошту. Переглянути статус заяви можна також в особистому кабінеті розділі “Послуги” — “Замовлені послуги”, – уточнюють на порталі “Дія”.

У застосунку «Дія» постійно збільшується кількість цифрових послуг і сервісів, з’являється можливість користуватися різними новими електронними документами. З повним переліком актуальних сервісів і послуг ZN.UA знайомило користувачів.