UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд відправив під арешт нардепа Одарченка, який пропонував хабар Мустафі Найєму

Йому також призначили заставу у розмірі 15 мільйонів гривень.

Вищий антикорупційний суд арештував народного депутата від фракції "Слуга народу" Андрія Одарченка, який намагався підкупити голову Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафу Найєма. Термін арешту становить 2 місяці. Про це повідомляє "Ґрати".

У заяві зазначається, що Вищий антикорупційний суд заарештував народного депутата від фракції "Слуга народу" Андрія Одарченка на два місяці. Згідно з рішенням, нардеп може вийти на волю під заставу в 15 мільйонів гривень.

Під час суду нардеп заперечував вину.

"Він визнав, що неодноразово зустрічався з Мустафою Найємом, але не пропонував йому хабар. За його версією, слідство сфабрикувало записи прослуховування їхніх зустрічей", – зауважили у виданні.

Читайте також: ВАКС обрав запобіжний захід організатору заволодіння 62 млн гривень коштів Держспецзв’язку

Нагадаємо, також чинного народного депутата викрили на пропозиції неправомірної вигоди віцепрем'єр-міністру з відновлення України – міністру розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександру Кубракову та голові Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафі Найєму. Антикорупційні органи е повідомляють імені підозрюваного, однак народний депутат Олексій Гончаренко заявив, що мова йде про депутата із групи "За майбутнє" Сергія Лабазюка.