UA / RU
Підтримати ZN.ua

Поліція розпочала службове розслідування щодо генерала Шайхета після сюжету журналістів

Він живе у квартирі за мільйон доларів.

У п'ятницю, 11 жовтня, в Національній поліції України повідомили, що розпочали службове розслідування щодо начальника Департаменту міграційної поліції генерала Сергія Шайхета після публікації журналістського розслідування. Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

“Щодо інформації, опублікованої в одному з інтернет-видань відносно начальника Департаменту міграційної поліції Сергія Шайхета, призначене службове розслідування” – йдеться у повідомленні. 

У поліції додали, що за результатами розслідування “будуть прийняті відповідні рішення”.

Читайте також: Замкерівника Нацполіції Києва живе в квартирі, яку купила теща з офіційним доходом 100 грн – Схеми

Раніше повідомлялося, що журналісти Bihus.Info опублікували розслідування щодо Сергія Шайхета. Журналісти зафіксували, що кілька разів на тиждень у робочий час Шайхет проводить три години у спортивному комплексі, куди приїжджає на службовому автомобілі з оперативними номерами, які за законом правоохоронці мають використовувати лише під час оперативної роботи. Також журналісти регулярно помічали автомобіль на в’їзді та виїзді з одного із найдорожчих київських ЖК. У цьому комплексі володіє квартирою та паркомісцем його батько – Олег Шайхет. Зараз подібні квартири у цьому ЖК коштують від 1 млн доларів.