UA / RU
Підтримати ZN.ua

У МВС заявили, що «Беркут» не викрадав протоколи в окрузі Губського

У МВС спростували інформацію про те, що співробітники спецпідрозділу «Беркут» викрали печатку та протоколи з ОВК № 197. За словами начальника Канівського МВ УМВС в Черкаській області, міліція тільки забезпечує охорону громадського порядку, і все.

Начальник Канівського МВ УМВС в Черкаській області Олександр Штейман повідомив, що співробітники спецпідрозділу «Беркут» не викрадали печатку і протоколи з ОВК №197, вони просто забезпечували охорону громадського порядку.

«Це зовсім не так. Ніякого штурму не було, це наш народ навидумує, що міліція забрала печатку. Для чого це потрібно?» - сказав Штейман.

Він зазначив, що голова окружної виборчої комісії в дорозі до ЦВК. І після обіду стане ясно, що голова комісії перебуває у ЦВК з печаткою і протоколами.

За словами керівника Канівського МВ УМВС, міліція тільки забезпечує охорону громадського порядку, і все.

Раніше опозиція заявляла про те, що в Каневі команда Богдана Губського разом із спецпідрозділом міліції «Беркут» викрали протоколи та печатку з окружної виборчої комісії № 197.

Як відомо, на окрузі № 197 у Каневі Черкаської області найповільніше рахували голоси і опозиціонери заявляли про махінації на користь самовисуванця Богдана Губського.

Альтернативний підрахунок голосів показав перемогу кандидата «Батьківщини» Леоніда Даценка, однак вранці 5 листопада на сайті ЦВК Губський значився як переможець.

Увечері 5 листопада ЦВК прийняла постанову про неможливість встановити достовірні результати виборів в одномандатних округах № 94, 132, 194, 197, 223.

Верховною Радою 6 листопада заплановано на вечірньому засіданні розглянути постанову про рекомендації Центрвиборчкому призначити повторні вибори. !zn

Читайте також:

Опозиція заявила, що «Беркут» силоміць вилучив протоколи в окрузі Губського

Губський готовий до перевиборів і хоче результат у прямому ефірі

На скандальному 197 окрузі у Каневі перемогу віддали провладному кандидату Губському

В окрузі Губського кандидату від опозиції повернули частину вкрадених голосів

На окрузі Губського під всіма приводами гальмують передачу до ЦВК даних про перемогу кандидата від «Батьківщини»