UA / RU
Підтримати ZN.ua

РОЗПОРЯДЖЕННЯ Є, ЧИ БУДУТЬ РЕЗУЛЬТАТИ?..

У попередньому випуску «ДТ» вже писало про необхідність наведення порядку зі збиранням і експортом брухту, зокрема брухту кольорових металів...

Автор: Петро Стоянкін

У попередньому випуску «ДТ» вже писало про необхідність наведення порядку зі збиранням і експортом брухту, зокрема брухту кольорових металів. Цією проблемою зацікавився нарешті й Кабінет міністрів.

За словами першого віце-прем’єра Юрія Єханурова, уряд планує вжити низку жорстких заходів для наведення порядку на ринку брухту. 7 серпня Ю.Єхануров збирався підписати доручення щодо цього: «Сьогодні ввечері я підпишу перше доручення, досить жорстке. Можливо, буде і друге доручення, воно вже готується».

Доручення, зокрема, наказують перевірити всі видані ліцензії на право збирання й реалізації брухту останнім часом. За словами Ю.Єханурова, не виключено, що уряд може розпорядитися тимчасово призупинити видавання нових ліцензій.

За словами першого віце-прем’єра, уряд нині змушений вдаватися «до досить жорстких заходів для врегулювання ситуації на ринку брухту», позаяк одержує дуже багато звернень про порушення на цьому ринку.