UA / RU
Підтримати ZN.ua

Занадто багато алкоголю і мало молитов: Папа Римський пожартував про Бразилію, яку «не врятувати»

Священнослужителів з Бразилії повеселив такий коментар понтифіка.

Папа Римський Франциск викликав посмішку у двох священнослужителів з Бразилії, які попросили його помолитися за бразильців. У священнослужителів відбулася неформальна зустріч з понтифіком, трансляцію якої на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram опублікував бразильський священик Жоау Паулу Віктор, передає УНН.

"Вам немає порятунку. Занадто багато кашаси (ред: бразильський міцний алкогольний напій) І мало молитов", - пожартував Франциск, після чого написав пальцем хресне знамення на лобі сановника з північно-східного бразильського штату Параїба.

Зазначимо, що понтифік в середу читає традиційну проповідь для присутніх на площі Святого Петра в Римі, після чого підходить до віруючих, щоб привітати особисто.

Цього разу Папа Римський також вийшов до присутніх.

"Уже пішовши звідти, ми кілька разів зупинялися на вулиці, щоб посміятися, згадуючи про те, що сталося", - наводить місцева газета слова батька Карлоса Енріке, який знімав зустріч з Папою.

Читайте також: Папа Римський Франциск привітав з Великоднем християн східного обряду

Папа Римський Франциск підтримав ідею того, щоб компанії-розробники вакцин проти коронавірусу відмовилися від дії патентів на виробництво вакцини.