UA / RU
Підтримати ZN.ua

За місяць Байден удвічі збільшив свій відрив від Трампа – опитування Fox News

До виборів залишилося три тижні

Демократ Джо Байден в президентських перегонах на загальнонаціональному рівні протягом місяця удвічі збільшив відрив від свого конкурента президента Дональда Трампа, показує свіжа соціологія від консервативного телеканалу Fox News.

Опитування показало, що Байден лідирує в президентських перегонах на 10 відсотків серед потенційних виборців з 53% проти 43%.

Вересневе опитування телеканалу показувало перевагу Байдена у п'ять відсотків.

Перед цим результати свого опитування опублікував ліберальний телеканал. Він показав, що Байден вже відірвався від Трампа на 16% по всій країні серед потенційних виборців - тих, хто збирається зареєструватися на вибори, але ще не зробив цього.

Серед зареєстрованих виборців колишній віцепрезидент випереджає президента на 14%.

Попри те, що рейтинг Байдена збільшився після дебатів, він заявив у вівторок про те, що другі президентські дебати не мають проводитися, якщо Трамп все ще хворіє на COVID-19. Байден сказав, що буде засновувати свою участь в дебатах на рекомендаціях медичних експертів

Байден здав тест на коронавірус COVID-19 у неділю і він показав негативний результат. Це був його третій тест після того, як він був на дебатах Трампом.

Перед цим стало відомо, що Трамп приховав результати тестування, яке показало його зараження коронавірусом. Він чекав результатів другого, більш точного дослідження. Трамп знав про результати вже увечері 1 жовтня, перед тим як з'явився в ефірі телеканалу Fox News. Але тоді він промовчав про перший позитивний тест на COVID-19 і замість цього підтвердив, що коронавірус знайшли у його помічниці Гоуп Гікс.

Білий дім вже ідентифікував 206 осіб, які можливо, заразилися. Білий дім дав чиновникам сфери охорони здоров'я Нью-Джерсі список принаймні з 206 осіб, які, можливо, зазнали впливу коронавірусу на заході щодо збору коштів, де минулого тижня був президент Трамп.