UA / RU
Підтримати ZN.ua

ВПС Ізраїлю завдали ударів по Лівану у відповідь на ракетний обстріл

Наліт здійснено успішно, і всі літаки, що брали в ньому участь, повернулися на базу. З якого саме об'єкта нанесено удар, не уточнюють.

Ізраїльські військові льотчики завдали удару в ціль поруч з Бейрутом у відповідь на ракетний обстріл з півдня Лівану.

Наліт, за словами представника ЦАХАЛу, здійснено успішно, і всі літаки, що брали в ньому участь, повернулися на базу. У штабі зазначили, що Ізраїль вважає владу Лівану відповідальною за вияв ворожої активності на території їхньої країни.

Сили оборони Ізраїлю завдали точковий удар по об'єкту ліванських терористів, розташованому біля села Нуейме, між Сайдой (Сидоном) і Бейрутом, уточнила армійська прес-служба.

Ізраїльські ЗМІ висувають припущення, що атакували об'єкт "Хізбалли". Хоча відповідальність за обстріл ізраїльської території взяло на себе терористичне угрупування "Бригади Абдалли Азама", пов'язане зі "Всесвітнім джихадом".

В околицях села Нуейме розташовано базу терористичного угруповання "Народний фронт звільнення Палестини - Генеральне командування".

Напередодні на півночі Ізраїлю спрацювала тривожна сирена, що сповіщає про ракетний обстріл. За різними даними, в Ізраїль випущено від двох до чотирьох ракет. За останньою інформацією, система ПРО "Залізний купол" перехопила над північною частиною Ізраїлю дві ракети, запущені з півдня Лівану, повідомили в прес-службі Цахалу. У результаті постраждало четверо мирних мешканців ізраїльтян. !zn

Читайте також:

Ізраїль обстріляли ракетами з території Лівану

Новий виток близькосхідного конфлікту: Ізраїль обстріляли з території Лівану

Столиця Лівану зазнала ракетного обстрілу, є постраждалі