UA / RU
Підтримати ZN.ua

Впливовий прихильник Трампа Мердок передрікає впевнену перемогу Байдена на виборах президента США

Мердок також сказав, що Трамп самостійно створює нескінченні проблеми для своєї адміністрації

Впливовий прихильник президента США Дональда Трампа медіамагнат Руперт Мердок сказав свої близьким соратникам, що, на його думку, Джо Байден переможе на виборах президента США з великим відривом, пише американське видання Daily Beast.

Мільярдер австралійського походження обурений реакцією Трампа на пандемію COVID-19, помітивши, що той не прислухається до порад про те, як найкраще впоратися з пандемією. Мердок також сказав, що Трамп самостійно створює нескінченні проблеми для своєї адміністрації.

Мердоку належать видання The Sun та The Times у Великій Британії, The Daily Telegraph та The Australian в Австралії, The Wall Street Journal та The New York Post в США, а також телеканали Sky News Australia та Fox News, яким він володіє через Fox Corporation.

Напередодні опитування The Gurdian показало, що Байден на 17% випереджає Трампа. Потім опитування WSJ показало перевагу Байдена в 11 відсотків.

Варто зазначити, що Байден має кращі рейтинги перед виборами, ніж будь-який претендент на пост президента США з 1936 року.