UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під час обстрілу росіяни вбили у Херсоні 64-річну жінку, яка була на балконі

Росіяни обстріляли Корабельний район міста після 21:00.

Ілюстративне фото.

Ілюстративне фото.

Під час чергового обстрілу Херсона росіяни вбили 64-річну жінку. Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко в Telegram.

За його словами, війська РФ обстріляли з тимчасово окупованого лівого берега Корабельний район міста після 21:00. У момент обстрілу жінка перебувала на балконі.

Читайте також: Росіяни вдарили по 15 населених пунктах Херсонщини. В ОВА назвали число постраждалих

Очільник ОВА додав, що сьогодні внаслідок російських обстрілів у Херсонській громаді загалом загинуло двоє людей, одну людину поранено. Зокрема під час обстрілу Антонівки близько 16:00 загинула 37-річна жінка.

Водночас мінно-вибухову травму та контузію отримав 54-річний чоловік, який потрапив під обстріл близько 19:00 у Корабельному районі Херсона. Йому надали медичну допомогу.

Раніше повідомлялося, що 26 липня внаслідок ворожих обстрілів в області восьмеро мирних жителів дістали поранення. Армія РФ поцілила в об'єкт критичної інфраструктури та спорткомплекс, а також у житлові квартали: багатоповерхівку й три приватних будинки. Внаслідок обстрілів пошкоджені автомийки, гаражне приміщення, автобуси, автомобіль "швидкої".