UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Відвага прекрасна": з'явився ролик про лікарів, які цілодобово працюють і не знімають маски - відео

"Відвага прекрасна" показує фотографії медичних працівників з видимими слідами на їх шкірі від захисного спорядження.

Компанія Dove випустила відеоролик, присвячений лікарям усього світу, які борються з пандемією коронавірусу SARS-CoV-2. За обов'язком служби, багатьом медичним працівникам доводиться цілодобово не знімати маски, щоб доглядати за хворими COVID-19, повідомляє Insider.

Судячи по ролику "Відвага прекрасна", у більшості медиків після тривалого носіння засобів захисту на шкірі залишаються сліди і з'являється роздратування.

Представник Dove US заявив, що це відео зроблено для "визнання неймовірних працівників охорони здоров'я на передовій боротьби з COVID-19 і, щоб підвищити обізнаність про щоденні реалії їх героїчних дій".

Раніше, вчені визначили шляхи пандемії COVID-19. Вчені з Кембріджського університету вивчили філогенетичну еволюцію коронавірусу SARS-CoV-2 і не змогли визначити, як він мутував, рухаючись з Азії в інші частини світу.

Також,влада Китаю ввела нові обмеження на публікацію наукових досліджень про походження коронавірусу SARS-CoV-2 відповідно до директиви центрального уряду і онлайн-повідомленням, опублікованими двома китайськими університетами. У відповідності з новою політикою Китаю, всі наукові статті з COVID-19 будуть піддаватися додаткової перевірці перед відправкою на публікацію.