UA / RU
Підтримати ZN.ua

Віце-прем'єр Польщі потрапила в ДТП

В результаті аварії ніхто не постраждав, але пошкоджені три автомобілі.

Кортеж віце-прем'єра Польщі Беати Шидло у четвер, 25 жовтня, потрапив у дорожньо-транспортну пригода в результаті зіткнення автомобіля колишньої глави уряду з легковиком Peugeot, яким керував 77-річний чоловік. У ДТП, яка сталася у Сілезькому воєводстві на півдні Польщі, ніхто не постраждав, передає PAP.

"За попередньою інформацією, через перехід переходили пішоходи, автомобіль, яким керував 77-річний чоловік, пригальмував, наступні два теж, але не вдалося загальмувати так, щоб не сталося зіткнення", - заявила прес-секретар поліції Сілезького воєводства Олександра Новара.

Вона додала, що в результаті ДТП пошкоджено три автомобілі, але постраждалих серед учасників аварії немає. В крові водіїв пошкоджених автомобілів алкоголь не виявлено.

Пізніше Беата Шидло на своїй сторінці в Twitter підтвердила, що не постраждала в аварії.

"Спасибі за турботу, все в порядку. Було невелике зіткнення, нічого ні з ким не трапилося. Розбиті лампи і бампери. Слідкуйте за дорогами, бо йде дощ і дорога слизька", - написала Шидло.

Нагадаємо, у вересні в ДТП потрапив президент Молдови Ігор Додон.

Президентський Mercedes S-класу злетів у кювет і перекинувся. В аварії постраждав також Volkswagen Touareg Служби державної охорони, який їхав в президентському кортежі, що рухався за маршрутом Кишинів-Калараш. За попередніми даними, водії не впоралися з керуванням на слизькій від дощу дорозі.

Автомобілі президентського кортежу врізалися у вантажівку з м'ясом. Згідно з офіційними повідомленнями Додон, відбувся синцями та подряпинами. Проте були госпіталізовані два члена його сім'ї. За даними ЗМІ, серйозно постраждала мати президента країни.