UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вибори в США 2020: поки йдуть підрахунки, люди розважаються мемами

Редакція ZN.UA зібрала для читачів меми про вибори в США

© Соцмережі
© Соцмережі
© Соцмережі
© Соцмережі
© Соцмережі
© Соцмережі
© Соцмережі
© Соцмережі
© Соцмережі
© Соцмережі

Зараз вирішується доля результатів виборів в США і є два варіанти розвитку подій - або республіканець Дональд Трамп залишиться правити в Білому домі, або ж його змінить демократ Джо Байден.

І поки результат президентських перегонів остаточно не ясний, ZN.UA підготувало добірку мемів з мережі про вибори в Сполучених Штатах. Тут і несподівані результати виборів, і альтернативне бачення голосування, і те як кожен готується до оголошення результатів.

Читайте також: Демократи зберегли контроль над Палатою представників Конгресу США - прогноз NBC

Зараз Джо Байден перемагає в Мічигані, і може забрати першість в Неваді. Цього повинно вистачити для перемоги на виборах президента США 2020 року.

Водночас Дональд Трамп не збирається просто так здатися і чітко дав зрозуміти, що не зникне з політичної сцени, навіть якщо програє.

Бонус:

Той, хто підраховує голоси в Неваді.
Соцмережі

І ще:
"Ми хотіли дочекатися результатів, але заснули. Втім, можемо сказати одне: Вибори виграв старий пердун. Йому 74 або 77 років. Він або маразматик, або божевільний. І, ймовірно, прямо зараз він теж задрімав" - з твіттера Юрія Марченка.

https://twitter.com/jumaster

Детальніше про вибори в США, останні події й результати читайте в нашій спецтемі. ZN.UA також веде текстовий онлайн проміжних результатів виборів в США.