UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Німеччині шкільний автобус в'їхав у стіну будинка, постраждали 43 дитини

Стан 10 постраждалих оцінюється як тяжкий.

Автобус у німецькому місті Ебербах, який відвозив дітей до школи, врізався в стіну розташованого у жилому будинку магазину. Внаслідок аварії травми отримали 48 людей, серед яких 43 школяра, йдеться в повідомленні видання Focus.

За даними поліції стан 10 постраждалих оцінюється як тяжкий. На місці дорожньо-транспортної пригоди прибула поліція та три рятувальні вертольоти, які доставляли потерпілих у лікарні. Сам водій отримав незначні ушкодження й наразі дає свідчення правоохоронцям.

Перед зіткненням зі стіною автобус зійшов з дороги та зачепив декілька автомобілів, однак причини такого маневру наразі невідомі.

Додамо, що шкільний автобус щоранку доставляє дітей із сусідніх громад в Ебербах, яке розташоване на схід від Мангейму. На момент аварії транспортний засіб був повністю заповнений.

Нещодавно 29 туристів постраждали в Німеччині внаслідок зіткнення теплоходу на річці Рейн з опорою мосту. В операції з порятунку туристів брали участь близько 80 співробітників екстрених служб Дуйсбурга, неподалік якого сталася пригода. Людям надали новий водний транспорт для продовження подорожі, однак більшість відмовилася.