UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Таїланді матрос човна поранив українського туриста

Конфлікт між чоловіками міг статися внаслідок мовного бар'єру.

Матрос туристичної човна на острові Пхукет Таїланді напав із ножем на українського туриста, повідомляє газета The Phuket News. За словами капітана поліції, українець у компанії інших туристів повертався на спіботі з Пхі-Пхі на Пхукеті, коли між ним і членом екіпажу судна Танакорном Саечаною стався якийсь конфлікт.

За даними видання, 24-річний Віталій Кузьмічов неповажно висловився про батьків 25-річного Танакорна Саечана під час плавання, після чого таєць вдарив туриста ножем у ліву руку. Як тільки човен пристав до берега, таєць втік, а український турист був відправлений у місцевий госпіталь. Розслідуванням інциденту зайняла поліція Пхукету.

"Ми вважаємо, що Танакорн був злий, бо думав, що пан Кузьмічов образив його батьків. Однак сам Кузьмічов повідомив туристичній поліції, що цього не робив. Ми підозрюємо, що непорозуміння сталося внаслідок мовного бар'єру", – зазначив капітан Пічітчайнімет.

Нападник пізніше прийшов із повинною до поліції, йому пред'явлено звинувачення в нанесенні тілесних ушкоджень українському туристові.

Нагадаємо, раніше поліція Таїланду пред'явила звинувачення таксисту з України в необережному водінні, яке спричинило за собою смерть двох осіб.