UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Ставропольському краї РФ масштабна пожежа: біля одного з заводів загорілися бочки

Пожежі присвоєно другий ранг складності.

МНС Росії повідомляє, що у Ставропольському районі сталася масштабна пожежа біля одного з заводів з виробництва бетону - біля нього спалахнули бочки з мазутом. РосЗМІ розповідають, що інцидент трапився у Шпаковському районі на хуторі Ташла. 

Загальна площа займання становить 500 квадратних метрів. Пожежі присвоєно другий ранг складності. Постраждалих немає.

Прокуратура РФ вже розпочала перевірку. 

Читайте також: Росія палає: під Петербургом сталася пожежа на аеродромі

Нагадаємо, останніми днями пожежі на цивільних та військових об'єктах у Росії почастішали. Приміром, позавчора ввечері сталося займання резервуара з нафтопродуктами в селищі Волна у Краснодарському краї – йому присвоїли найвищий ранг складності. Цікавим є факт, що це селище знаходиться в 10 км від тимчасово окупованого Криму, а місцеві жителі розповідають, що перед пожежею на території нафтобази "Таманьнефтегаз" було чутно вибухи.

А цієї ночі в цьому ж регіоні сталося займання резервуара Ільського нафтопереробного заводу. Там причиною, за даними місцевої влади, стало падіння БПЛА.   

Також уночі безпілотники атакували Новошахтинський завод нафтопродуктів у Ростовській області. Про це заявив тамтешній губернатор Васілій Голубєв, додаючи, що вогонь, який спалахнув унаслідок вибуху, одразу ж загасили силами підприємства, тож залучати пожежників не довелося.