UA / RU
Підтримати ZN.ua

У США знову стрілянина: двоє загиблих

Через стрілянину також кілька людей отримали важкі травми.

У Сполучених Штатах біля університету в штаті Алабама відбулися стрілянина, у результаті якої загинули двоє людей, ще троє отримали поранення, передає New York Post. Це щонайменше третя стрілянина у США за останній місяць.

Стрілянина відбулася ввечері, 15 червня. Ректор Державного університету Алабами Квінтон Росс заявив про те, що інцидент відбувся поза межами університетського кампусу.

У свою чергу місцева поліція зазначила, що один чоловік отримав смертельне поранення на місці події. Ще одна людина померла від поранень у лікарні. Двоє постраждалих отримали важкі травми. Одна людина отримала легкі ушкодження.

Нагадаємо, 3 серпня близько 11:00 за місцевим часом 21-річний Патрік Крузіус відкрив вогонь по відвідувачах магазину Walmart поблизу торгового центру Cielo Vista Mall в Ель-Пасо. Жертвами стрілянини стали 20 людей, ще 26 отримали поранення.

Менш ніж через добу відвідувач бару в Дейтоні убив дев'ятьох людей і поранив ще 26. Як повідомляють свідки, чоловік відкрив вогонь після того, як охоронець відмовився пустити його до закладу. Злочинця застрелив офіцер поліції.