UA / RU
Підтримати ZN.ua

У США відкрився різдвяний парк розваг "Чарівний світ Гарі Поттера"

Фанати юного чарівника зможуть відвідати описані в книзі місця, насолодитися шоу і спробувати їжі від ельфів-домовиків.

© Mashable
© Mashable
© Mashable
© Mashable

В Universal Studio у Голлівуді відкрили для відвідувачів парк розваг The Wizarding World of Harry Potter зі школою магії Гоґвортс, стилізованими магазинами і казковим світловим шоу, повідомляє Mashable.

Шанувальники світу Джоан Роулінг зможуть відвідати магічну школу Гоґвортс протягом всіх різдвяних і новорічних свят, до 8 січня 2018 року. Казковий замок відкривається для відвідувачів вже не вперше, але організатори обіцяють, що в цьому році світ Гаррі Поттера буде ще яскравіше, ніж у минулі рази.

Також організатори пообіцяли неймовірний салют і чарівне освітлення, яке буде змінюватись декілька разів за ніч, поєднуючи музику з фільмів про Гаррі Поттера і зображення різдвяних привидів, студентів на мітлах і сяючих дерев.

У цьому році в парку відкриті нові магазини, точно як описані в книгах Джоан Роулінг і фільмах за їх мотивами. Там можна придбати чарівні палички різних персонажів, одяг та сувеніри з емблемами Гоґвортсу, Гоґвортс-експресу і з цитатами з культової казки. Також у парку можна буде спробувати святкові страви зі світу магії.

Тим часом, Джоан Роулінг стала найбільш високооплачуваною знаменитістю Європи за версією Forbes. За рік письменниця заробила 95 мільйонів доларів.