UA / RU
Підтримати ZN.ua

У США сталася стрілянина: двоє загиблих, більше десяти поранених

Загиблим від 18-ти до 22-х років.

19 вересня в американському місті Рочестер сталася масова стрілянина.

В результаті стрілянини двоє людей загинули на місці, а 14 отримали поранення різної тяжкості, повідомляє Укрінформ з посиланням на СNN.

Стрілянина сталася під час так званої "вечірки на задньому дворі". Поліція прибула на виклик про галасливу компанію, але побачила приблизно сто людей, які бігли по вулиці. Також вони почули постріли.

На місці події копи виявили тіла убитих і поранених.

Відповідно першого офіційного повідомлення поліції, загиблими на вечірці виявилися підлітки від 18 до 22 років.

Читайте також: Цілився у мексиканців: стрілок з Ель-Пасо дав свідчення

"В даний час немає підозрюваних і ще ніхто не взятий під варту. Ми поки точно не знаємо, скільки всього було стрільців та пострілів", - заявив начальник поліції Рочестера Марк Сіммонс.

Нагадаємо, в США чоловіка, який став причиною перерви пресконференції Трампа в Білому домі, серйозно поранив офіцер Секретної служби у відповідь на погрозу вбити людей.

Подія у Білого дому сталася 12 серпня під час президентського брифінгу. Трамп без пояснень причини покинув зал, в якому проходила пресконференція. Через кілька хвилин він повернувся і пояснив журналістам, що у Білого дому сталася стрілянина.

Також раніше правоохоронці встановили особи 22 учасників перестрілки в місті Українка Київської області. Серед них є як жителі міста, так і приїжджі, включаючи громадян РФ.

За адресами проживання підозрюваних проведено 10 обшуків, поліція також вилучила відео з камер спостереження в кафе, де сталася перестрілка, і сервер, на якому зберігалися дані.