UA / RU
Підтримати ZN.ua

У США перекинувся пасажирський автобус. Відомо про загиблого та постраждалих

Один із постраждалих у важкому стані.

Внаслідок аварії пасажирського автобуса, який їхав з Монреаля до Нью-Йорка, одна людина загинула, ще 11 дістали поранення, передає CBC News. Аварія сталася на міжштатній трасі 87 у Лейк-Джордж, приблизно за 260 кілометрів на південь від Монреаля.

За даними поліції в автобусі перебували 23 людини разом з водієм. Один із постраждалих дістав серйозні травми, ще 10 дістали поранення, що не загрожують життю.

Вказано, що 11 неушкоджених пасажирів доправили на пожежну станцію Лейк-Джордж. На місце аварії також прибули французькі перекладачі, які запропонували допомогу у спілкуванні. Адже в основному пасажири автобуса були франкомовними. Хоча дехто був із Швейцарії. На місце викликали 12 карет швидкої допомоги з восьми загонів рятувальників.

У поліції повідомили, що температура повітря складала -6 градусів, а дороги здавалися сухими та чистими протягом дня. Однак правоохоронці все ще проводить розслідування, щоб визначити причину аварії.

Читайте також: У Польщі мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП: у МЗС повідомили про загиблих

Нагадаємо, 21 грудня восьмеро людей потрапили до лікарні та ще одна загинула внаслідок дорожньо-транспортної пригоди українського мікроавтобуса у Польщі. Загинув 30-річний українець.

Раніше у ДТП потрапив автобус з українцями у Словаччині. Тоді вісім із 53 пасажирів автобуса, який прямував із Відня до Києва, отримали травми.