UA / RU
Підтримати ZN.ua

У США офіційно затвердили кандидата на вибори президента 2020 від демократів

Нагадаємо, президентські вибори в США 2020 призначені на 3 листопада.

Демократична партія США на офіційному рівні затвердила своїм єдиним кандидатом на виборах президента 2020 колишнього віце-президента Джо Байдена, повідомляє CBS News.

Партія провела з'їзд в Мілуокі (Вісконсін). Учасниками були навіть деякі республіканці, які висловлювали похвалу на адресу кандидата в президенти США Джо Байдена. Але «головним героєм» Конвенції була Байден, а просто звичайні люди. Партійці голосували за двох кандидатів: Джо Байдена і сенатора від штату Вермонт Берні Сандерса.

Під час Конвенції виступали колишня перша леді Мішель Обама і сенатор Берні Сандерс. Але в цілому, в центрі уваги були саме прості американці: працівники медичної сфери, вчителі і колишні прихильники президента США Дональда Трампа, які заявили про те, що будуть голосувати за Джо Байдена.

Деякі з учасників висловив думку про те, що багато людей вже втратили довіру до Дональда Трампа, а прості люди почуваються зрадженими.

Читайте також: Трамп ретвітнув російську пропаганду проти Байдена – CNN

Раніше Трамп назвав головного "суперника" на виборах президента США. Це не Байден. Президент заявив про те, що головним його "конкурентом" на виборах є не демократ. Трампа сказав, що напередодні листопадових виборів він веде боротьбу зі ЗМІ.