UA / RU
Підтримати ZN.ua

У США актрису заарештували за відправлення Обамі листів з рицином

30 травня стало відомо, що ФБР перехопило листи зі смертельно небезпечною порошкоподібною отрутою рослинного походження рицин. Крім президента США Барака Обами і мера Нью-Йорка Майкла Блумберга, отримати листа з рицином повинні були співробітники створеної Блумбергом організації, що займається питаннями обмеження права на володіння зброєю.

У США в штаті Техас заарештована актриса Шеннон Річардсон, яку підозрюють у причетності до відправки президенту США і мера Нью-Йорка листів з рициною, повідомляє Associated Press.

Раніше 35-річна актриса, яка знімалася в телесеріалах "Щоденники Вампіра" і "Ходячі мерці", заявила ФБР, що листа відправив її чоловік - 33-річний колишній військовий Натеніель Річардсон. Однак у ФБР підозрює, що актриса відправила їх сама. Офіційне звинувачення йому поки не пред'явлено.

У свою чергу адвокат чоловіка Річардсон - заявив журналістам, що його клієнт подав на розлучення, у зв'язку з чим дружина могла спробувати підставити його. Він також повідомив, що Шеннон вагітна і їх спільна дитина має з'явитися на світ у жовтні. Четверо з п'яти дітей Річардсон від попереднього шлюбу у віці від 4 до 19 років жили з нею, з ким вони залишаться, не відомо. Якщо їх мати визнають винною, їй може загрожувати до десяти років позбавлення волі. Між тим, незадовго до арешту жінка відвідала лікарню, про цілі свого візиту вона не повідомила.

30 травня стало відомо, що ФБР перехопило листи зі смертельно небезпечною порошкоподібною отрутою рослинного походження рицин. Крім президента США Барака Обами і мера Нью-Йорка Майкла Блумберга, отримати листа з рицином повинні були співробітники створеної Блумбергом організації, що займається питаннями обмеження права на володіння зброєю. !zn

Читайте також:

Американському сенаторові-республіканцеві надіслали лист з отрутою рициною

В італійському аеропорту вибухнула адресована Берлусконі посилка